Termeni si conditii

Aceasta pagina a fost ultima oara actualizata in data de 05.10.2020

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.syrocare.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.syrocare.ro , este detinut si administrat de S.C. VELVET VISION S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 40318020, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/6025/17.12.2018, cu sediul in Orasul Voluntari, Strada Toma Caragiu, nr. 9, camera 2 cu suprafata de 13,77 mp, etaj 3, Ap. 13/1, Judetul Ilfov, Romania. Tel. 0729718615, e-mail: contact@syrocare.ro

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.syrocare.ro indiferent de motiv.
Cont – sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail valida si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si contine informatii despre acesta. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre S.C VELVET VISION S.R.L. si client, prin care acesta transmite S.C. VELVET VISION S.R.L. intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.syrocare.ro.
Client – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.syrocare.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.
Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.
Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea includ numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon , adresa de e-mail,
varsta, sexul etc.
NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.syrocare.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea www.syrocare.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

Vedeti si Politicile de Confidentialitate