Livrarea

Livrare in Bucuresti-Ilfov

Pentru zonele din aria Bucuresti-Ilfov livrearea se executa in aceaasi zi in cea ce priveste produsele aflate in stocul magazinului pentru comenzile plasate si confirmate pana in ora 19:00, si in ziua urmatoare pentru comenzile plasate dupa ora 19:00 sau in afara programului de lucru al magazinului.

Pentru produsele care NU se afla pe stoc, livrarea se face in urmatoarele 48 de ore (Cu exceptia produselor unicat. Pentru mai multe detalii va rugam contactati magazinul.) Comenzile pot fi plasate doar online sau telefonic. Livrarea este gratuita in limita a 150 lei si va fi efectuata in mod direct de catre agentii SYROCARE.

Livrare in toate localitatile din tara.

Pentru celelalte zone din tara comenzile confirmate vor fi livrate folosind serviciul de curierat “SAMEDAY”.

Livrare in doar 2 ore!

Serviciul de livrari urgente 16/24: Venind in sprijinul mamicilor singure in gestionarea situatilor de urgenta, SYROCARE va pune la dispozitie serviciul de livrari urgente 16/24, astfel orice comanda plasata in oricare zi a saptamanii va fi livrata de urgenta in maximum 2 ore de la confirmarea telefonica a comenzii, in intervalul orar 8:00 – 00:00.

Pentru a proceda eficient in onorarea acestor comenzi va rugam sa ne contactacti telefonic. Comenzile plasate online nu pot beneficia de serviciul de urgenta 16/24. Serviciul de urgenta este pretabil comenzilor de orice valoare la care se adauga costul livrarii de 30 lei. Va rugam sa specificati la plasarea comenzii telefonice dorinta dumneavoastra de a beneficia de serviciul de livrare urgenta.